William på Twitter (:

I nummer 17 av tidningen FRIDA kommer ni att mötas av en störd poster. Ba så ni vet.


 

NY INFO!! 
Nästa Frida tidning (som William ska vara med i) kommer redan den 2 Augusti och det är nummer 16. Så nummret EFTER det är det troligen en planch på William! :D Nummer 17 släpps runt 16-24 om jag får gissa :D 


Twitter nyss :)

Touch the miracle  

 


Ebba :D


Bild :)


William i Frida!!

William ska vara med i nästa nummer av FRIDA! Jag vet inte riktigt när den släpps men tror sisådär 10 Augusti-20 Augusti :) Kommer med mer info imorgon tror jag. 
 
 

VINNAREN ÄR.......

 

VINNAREN PRESENTERAS IKVÄLL!!!!!

(Kanske imorgon, får se)

Funderar på att byta design...

 
Altså jag behöver hjälp, jag vet inte om vill byta men är trött på den ja har nu ://
 

Från tora... XD


Ny bild från William :)

Avslutar kvällen med en egobild där jag visar mycket hud, hihi. Släckte lampan men hoppas det syns tillräckligt ändå.

 


Fyra nya bilder (:


Första dagen på sommarjobbet :)

Första dan på sommarjobbet jao 

 


Williams nya bild och bio på twitter! ;

"Being overly dramatic, friends, family, Six Feet Under, Desperate Housewives, food, my rats, nature, violins and writing bios in engelska är gott. Mmm." - Williams bio ! :D
 

Några grund nyheter :)

Ganska mycket har hänt när jag inte har haft tid och data. Ska försöka få med det mesta :)) Kommer ett eget inlägg om grejjerna också :D
 
  • William & Tora hade fanträff i Stockholm den 29 Juni, då runt 500-1000 kom :)
  • Williams sommarjob har börjat, även de hemlga projektet 
  • Han har ändrat sin bild och bio på twitter :p
  • Skypetävlingen är i full gång!! :D

Lite om mig (:

Fick en komentar om jag kunde göra ett inlägg om mig själv. Och de kan jag väll? :P 
 
Jag heter Ella Bjelvenkrantz och bor på en Ö som heter Tjörn, ca åtta mil från Göteborg :) Jag bor med min mamma, låssas pappa och mina två bröder i en blå villa.
På fritiden spelar jag pingis, hänger med kompisar, badar, dansar runt och ser på William :) 
Jag gillar även att de är sommarlov och just nu hänger jag mst med mina bästisar Linnea, Wilma och Elin.
Förutom William gillar jag Eric Saade, Justin Bieber och One Direction :D
Lite bilder på mig
 
 
 

Proud :D <3

 

Intervju! :D

William Spetz är en av Sveriges just nu hetaste youtubestjärnor. Ajour uppmärksammade honom i serien ”Sveriges största youtubestjärnor” för några månader sedan. Bara sedan dess har han nästan dubblerat antalet fans och youtubevisningar. Hans största klipp har nyligen passerat miljonen och i helgen fick han uppleva exakt hur stort det är. När han bjöd in sina fans till picknick överfölls han – av lovord och autografblock.
För Ajour berättar han om den första fanträffen och om sitt hemliga projekt i sommar.

Hur känns det idag, dagen efter den stora picknicken?
- Asbra! Igår hann jag som inte ta in det, eftersom allt hände så fort och jag är verkligen inte van vid sådant där, men idag kan jag verkligen njuta av det. Folk mejlar och tackar för bilden eller autografen och man blir som bara glad, längst ned i själen. Att människor uppskattar en för den man är, i stor eller liten grad, det är något otroligt kraftfullt, säger William Spetz.

Hur kom det sig att du anordnade picknick? 
- Då och då får jag meddelanden i Facebook-gruppen där folk vill att jag och mina vänner ska besöka deras stad och anordna någon slags träff, och då tänkte jag och Tora att nästa gång vi var i huvudstaden så skulle vi göra något sådant. Dock ville vi inte ha en ”fanträff”, med autografbord och fula idolkort, eftersom det bara kändes så stelt och äckligt klyshigt, och vi visste ju inte heller vad vi kunde förvänta oss, så vi körde på picknick i parken.

Jag anar att du förstod att det skulle bli visst intresse – var du förberedd på anstormningen?
- Jag gjorde ett event på Facebook, och där stod det ju att drygt 200 personer skulle anlända, men av erfarenhet litade jag inte alls på det. Det har funnits gånger då jag och kompisar anordnat evenemang med ”500 personer”, och när det väl kommer till kritan sitter vi där 13 stycken med tavlor och målarfärg redo att måla av 500 personer…som plötsligt blev 3. Så jag var inte förberedd på det alls. Tvi mig.

Berätta lite om vad som hände – hade du med dig picknickmat och filt? Slog du dig bara ner i parken och så stormade folk?
- Vi hade med oss en massa fika och hade planerat att bara få sitta och tjocka oss, kanske träffa några nya människor. När vi kom dit mötte vi 3 ”fans” (konstigt att kalla dem det) och vi snackade och jag tänkte ”ja, men det här är ju lugnt”. Sedan såg jag en hjord av tonåringar 30 meter bort. ”Kanske några skolklasser på semester” tänkte jag, men sedan började de springa mot oss och då förstod jag hur jävla galet det var!

Ditt mest populära youtubeklipp har precis paserat miljonen. Jag gissar att det är svårt att förstå hur många det är, hur populär du är. Blir det lättare att förstå efter en sådan här grej?
- Det blir det verkligen, jag har nog levt i en bubbla då jag suttit hemma i mitt rum och kollat hur många visningar jag har. Att sedan komma ut och möta en massa människor i min ålder som uppskattar det jag gör så mycket, det är overkligt. Som jag sa tidigare, det kändes som om alla dem var anställda av någon för att jag skulle bli glad. För det blev – och är – jag verkligen.

I sommar gör du ett hemligt videoprojekt med en produktionsbyrå. Du har sagt att du därför inte gör fler youtubeklipp i sommar. Kan du berätta mer om projektet?
- Jag kan säga att det är ingen långfilm, som vissa sagt att de trott, så mogen är jag inte än, haha. Dock är det ett projekt som kommer ta upp all min tid för resten av sommaren och som låter mig fokusera mer på skådespeleri och agerande, som är det jag älskar att göra.


Va gör man när man endast har en timme internet kvar? ;)

Svar:

Twitter och facebook!! :D

Nu finns sidan även på Twitter och Facebook :D
 
Facebook: www.facebook.se/williamspetzswe
Twitter: www.twitter.com/williamspetzswe
 
:D

Hejsann!!

Snart dyker d upp en överaskning till på bloggen!!! Så håll ögonen öppna!!
Ikväll/idag kommer jag desdutom ha tillgång till internet, så de kommer maaaaassa kan jag lova! :)

Statistiken sjunker

Jag är inte förvårnad alls och jag är glad att jag fortfarande har 30-70 som besöker varje dag. Men imorgon ska jag köpa internet på campingen. Så jag ska fixa massa :)
Skulle bara berätta läget :) <3
//Ella

RSS 2.0